Резонанс
11 листопада 2019
ДБР повідомило про обшуки в Держагентстві резерву України
Причина обшуків – прострочена продукція на складах.
news-image

Державне бюро розслідувань проводить у понеділок обшуки в Державному агентстві резерву України, повідомила заступниця директора ДБР Ольга Варченко на сторінці у Facebook, пише «Є!» з посиланням на radiosvoboda.

Саме зараз проводимо санкціоновані судом обшуки та тимчасові доступи до документів у Державному агентстві резерву України. Зокрема, на складах та на одному з підприємств агентства. Причина – виявили прострочену продукцію на складах. За попередніми даними, внаслідок неналежного виконання своїх обов’язків керівництвом та службовими особами Державного агентства резерву України, на складах накопичились продукти із простроченим терміном зберігання. За попередньою оцінкою, сума збитків становить близько 60,5 мільйона гривень», – повідомила Варченко.

За її словами, наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо можливого неналежного виконання службових обов’язків керівництвом та службовими особами Держагентства резерву.

В управлінні Держрезерву є десятки підприємств, які займаються формуванням стратегічного резерву – продовольство, нафтопродукти, промислові товари та сировина тощо.

Як повідомлялось раніше, правоохоронці завітали з обшуками до столичного бізнес-центру "Парус" у Києві на вулиці Мечникова.


 

 

Читайте також:У Києві СБУ проводить обшук в офісі, який пов’язаний з нардепом Столаром (фото)