Політика
9 листопада 2019
ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ: вимагає від СБУ і ГПУ вивчити заяви партії «Голос», які містять ознаки національної зради
Заява ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ
news-image

Сьогодні партія "Голос" виступила з офіційною заявою, в якій закликала керівництво української держави заморозити мирний процес і вийти з Мінських угод. Фактично надовго залишити країну в стані війни, розколу і економічної розрухи, інформує «Є!», з посиланням на zagittya.com.ua.

Цей заклик свідчить про розпач "партії війни" в українській політиці, чиїм рупором останнім часом став шоу-проект "Голос". Уламки партії війни, які зазнали нищівної поразки на минулих виборах, налякані будь-якими зрушеннями на шляху до миру. Очевидно, що об'єднання країни, мирне врегулювання конфлікту в Донбасі не входять в до їхніх планів. Вони знають, що повернення Донецька і Луганська до складу України остаточно поставлять хрест на їхній політичній кар'єрі. І заради збереження себе в українській політиці вони готові жертвувати життями людей, цілісністю держави і майбутнім країни.

ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ вимагає від СБУ, ГПУ та інших правоохоронних органів провести ретельне вивчення заяв партії "Голос" як таких, що містять ознаки національної зради, сепаратизму і посягання на територіальну цілісність України.

Ми закликаємо керівництво української держави твердо слідувати шляхом мирного врегулювання, незважаючи на спроби політичних радикалів і маргіналів всіх мастей цьому перешкодити.

Ми готові підтримати всі зусилля Президента України, спрямовані на відновлення суверенітету і територіальної цілісності української держави. У нас є історичний шанс повернути мир країні та об'єднати український народ. Саме миру вимагали українські громадяни на президентських і парламентських виборах. Ті, хто піклується про благо країни і людей, не мають права відступати! Ми не відступимо!

Читайте також: Рабінович: Країною керують старі корупціонери і недотепи, а не «нові обличчя» (відео)