Війна
8 листопада 2019
На Донбасі внаслідок ворожих обстрілів загинув військовий (фото)
Загинув старший солдат 92-ої окремої механізованої бригади 23-річний Герман Бродніков.
news-image

У зоні проведення операції Об'єднаних сил у четвер, 7 листопада, унаслідок ворожих обстрілів загинув старший солдат 92-ої окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка 23-річний Герман Бродніков.

Про це повідомила прес-служба бригади у Facebook, пише «Є!» з посиланням на Тиждень.

Зведене інженерне відділення одного з механізованих батальйонів бригади виконувало завдання по забезпеченню лісом-кругляком свій підрозділ для інженерного обладнання позицій. І в момент, коли наші побратими біля ВОПу вивантажували деревину, ворог посеред білого дня прицільно здійснив два постріли з установки ПТУР. Одна ракета влучила точно у машину УРАЛ, біля якої і працювали захисники. На превеликий жаль, на місці загинув старший солдат Герман Бродніков. Йому було всього 23 роки.", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до лав 92 ОМБр хлопець прийшов 2016 року.

За наявною інформацією, ще троє армійців зазнали численних поранень різного ступеня тяжкості, один із бійців - у важкому стані.

Також у дописі стверджується, що "жодні Мінські домовленості для ворога не діють. Постійно порушуючи режим тиші, російські терористи розстрілюють наших побратимів".

Також раніше стало відомо, що Росія за 5 років анексії Криму переселила на півострів понад 140 тисяч своїх громадян і безпідставно переслідує кримчан, які не підтримують анексію.

Читайте також:У Росії висунули зухвалі умови повернення захоплених українських кораблів