Політика
4 листопада 2019
Рабінович: Яременко повинен піти з ВР, а не представляти українську дипломатію
ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ поставила ультиматум спікеру Верховної Ради Дмитру Разумкову.
news-image

ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ поставила ультиматум спікеру Верховної Ради Дмитру Разумкову: після секс-скандалу зняти народного депутата від фракції «Слуга народу» Богдана Яременка з посади голови комітету з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва.

Про це заявив народний депутат України, співголова фракції «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ» Вадим Рабінович в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу «112 Україна», пише «Є!» з посиланням на сайт партії.

Тут питання вже не в самому Яременко, а в динаміці процесу. Спочатку «обличчя» нашої міжнародної дипломатії, людини, яка повинна очолювати парламентську делегацію в переговорних процесах за кордоном, ловлять на дипломатичному листуванні з повією. Далі він заявляє, що всі журналісти - покидьки , а скандальну ситуацію він сфальсифікував, щоб їх перевірити. Але потім раптом вибачається за все, що відбулося. Але не проходить і доби, як Яременко, немов нічого не сталося, приходить до сесійної зали, вітається за руку з усіма «слугами» (це і зрозуміло - в банді свої своїх не здають), виходить на парламентську трибуну і починає загрожувати журналістам в'язницею тільки за те, що ті роблять свою роботу», - нагадав Рабінович.

Тепер, продовжив політик, «слуги народу» кажуть, що журналісти - «ш * лави» і якось не так працюють у Верховній Раді.

Дорогі журналісти, якщо і є «ш * лава» в будівлі під куполом - так це Яременко, який попався на брехні, який залякує журналістів, який не може знайти в собі сили самостійно не те що скласти з себе повноваження народного депутата, а хоча б піти з посту голови комітету з міжнародних питань! Так, заяву він написав, але віддавати її не збирається, сподіваючись, що його «відмажуть». Але не «відмажуть», - впевнений народний депутат.

Політик звернув увагу на те, що вперше за всю історію керівники всіх абсолютно фракцій пред'явили претензію з приводу всієї ситуації, і фактично поставили ультиматум спікеру: зняти Яременко з посади голови міжнародного комітету. При цьому, на думку співголови фракції «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ», Яременко уособлює всю нову владу.

Умовний Яременко - це умовна сукупність бездарних, які говорять гаслами людей. Пять років, замість того щоб будувати країну, вони на мові гасел розповідали і показували, які патріоти. І сьогодні вони продовжують вбивати, грабувати країну, викликати повій в залі Ради тільки тому, що називаються патріотами! Але я вважаю, що патріот - це той, завдяки кому країна стане жити краще. Ось такі у нас різні формулювання», - резюмував народний депутат.

Читайте також:Законопроект про особливий статус Донбасу почнуть писати після нормандського саміту — Арахамія