Політика
4 листопада 2019
Ірина Луценко вирішила достроково припинити депутатські повноваження
Причиною вона назвала поганий стан здоров'я, який не дозволяє їй працювати на повну силу.
news-image

Народна обраниця від фракції "Європейська солідарність" Ірина Луценко вирішила скласти свої повноваження в парламенті, пише «Є!» з посиланням на 24tv.

Причиною вона назвала поганий стан здоров'я, який не дозволяє їй працювати на повну силу. Спершу про бажання припинити бути депутатом з боку Ірини Луценко повідомило видання LIGA.net з посиланням на джерела у фракції "Європейська солідарність". Згодом сама депутатка написала у фейсбуці, що вже написала відповідну заяву та подала її в апарат парламенту. Причина такого кроку – стан здоров'я.  

Повідомляю, що подала Заяву про дострокове припинення депутатських повноважень. Стан здоров‘я не дає мені можливості працювати у повну силу, а відлежуватись за спинами команди не звикла", – написала Луценко.

До слова, чоловік Ірини Луценко, колишній генпрокурор Юрій Луценко, досі перебував у Лондоні.  Туди він переїхав після того, як НАБУ відкрило кримінальне провадження проти нього за підозрою у зловживанні владою. Якщо провину Луценка доведуть, ексгенпрокурору загрожують виправні роботи або позбавлення волі терміном від 3 до 12 років. Однак 4 листопада з'явилася інформація, що Юрій Луценко повернувся до Києва – саме через стан здоров'я дружини.  

 

Читайте також:До 50 тисяч гривень на тиждень: ЗМІ дізналися, в якій школі вчить англійську Луценко