Найкращі фільми про снайперів для перегляду на вихідних
Збірка фільмів про снайперів
news-image

Що подивитись на вихідні? Журналісти «Є!» зробили для вас. Зберігайте собі десь, щоб не загубити та подивитись всі.

1. «Стрілок»

Боб Лі колись обіймав посаду сержанта Корпусу морської піхоти США. Він неохоче залишає свій ізольований і тихий гірський будиночок в wind river range і, на прохання полковника Ісаака Джонсона, погоджується допомогти розшукати передбачуваного вбивцю президента. Боб отримує список, в якому вказані три міста, котрі глава країни збирається відвідати. Сержанту Лі необхідно визначити, в якому з них можна спритно скористатися потужною гвинтівкою, обійти всяку увагу і передбачити можливу спробу нападу. Снайпер оцінює кожне з місць і визначає, що ділянка, яка перебуває в Філадельфії, буде найбільш сприятливою для замаху на далекій відстані. Він передає цю інформацію Джонсону, який нібито організовує наряд, котрі допоможуть запобігти замаху. Це, виявляється, зрадницький виверт і нахабна брехня - в той час як Боб Лі працює з агентами Джонсона, під нього заводять фальшиву справу.

2. «Снайпери: Любов під прицілом»

Познайомилися радянська десятикласниця Катя з німецьким юнаків Олександром. І виникло між ними почуття, перешкодити якому, здавалося, ніщо не могло. Йшов 39-й рік, був підписаний відомий пакт про ненапад між Німеччиною і Росією. А потім Олександр терміново виїхав, навіть не попрощавшись. А потім почалася війна ...
Життя знову зіштовхнуло наших героїв 1943-го по різні боки барикад на Україні. Німці замінували гідроелектростанцію. Завданням радянських воїнів було не допустити її вибуху. І з того, і з іншого боку чергували снайпери: нашу групу очолювала Катя, німецьку - Олександр. Що ж станеться далі? Чи переможе Любов? ..

3. «Саботаж»

Розповідь бере свій початок з місії секретного і неймовірно престижного відділу, що бореться з наркотиками. Накривши черговий великий притон незаконної організації, войовниче угруповання вирішує приховати від керівництва деяку знахідку. Сущі дрібниці - хлопці просто збагатилися на кілька мільйонів зелених. Втім, довго тримати таку подію в секреті виявляється зовсім не так просто, як здавалося спочатку. Адже раптово якась "темна конячка" починає методично усувати учасників гучної справи.

4. «Американський снайпер»

Заслуживши прізвисько Диявол за рекордну кількість переможених ворогів під час війни, морський піхотинець Кріс Кайл уродженець штату Техас, ділиться спогадами про своє життя і службу, що стало основою цієї біографічної історії. Прихильність чоловіка до військових обов'язків і товаришам по службі народжувалася на очах дружини героя, про що і дізнаються глядачі з уривчастих фрагментів її розповіді ...

5. «Сталінград»

Гучна прем'єра 2013 року, висунута на «Оскар» як кращий фільм іноземною мовою, і перша російська військова драма, знята у форматі IMAX 3D - «Сталінград» Федора Бондарчука. В основу сценарію лягла знаменита повість Василя Гроссмана. Головні ролі в виконують Петро Федоров ( «Мами»), Олексій Барабаш ( «Пітер FM»), Андрій Смоляков ( «Висоцький. Спасибі що живий»). Роль німецького офіцера, від якої, до речі, відмовився Тіль Швайгер, грає Томас Кречман, в 1992 знявся в німецькому «Сталінграді». «Сталінград» - це історія не тільки великої битви, а й дивовижної любові, що трапилася в страшний час. Контрнаступ радянських військ на правому березі Волги було зірвано, але групі розвідників під керівництвом капітана Громова вдалося перебратися на лівий берег і сховатися в будинку, де вони виявили кілька виживших солдат і дев'ятнадцятирічну Катю ... Капітан Громов отримує наказ закріпитися тут, а в той же саме час наказ відбити будинок отримує німецький офіцер Кан.

6. «Точка обстрілу»

В іспанському місті Саламанка відбувається саміт по боротьбі з тероризмом. Захід відбувається на найвищому рівні: сам президент США приїхав привітати учасників. Але і терористи хочуть по-своєму взяти участь в зборах, адже обговорюють саме їх. Вони вирішують влаштувати замах на президента. Але навколо величезна кількість спецслужб, які мають намір з'ясувати всі подробиці події. У фільмі представлені вісім точок зору на гучний замах. У центрі першої історії сам потерпілий - президент США. Звичайно, свою версію розвитку подій викладуть співробітники спецслужб. Не обійшлося і без журналістів: один з героїв - редактор новинного каналу. А один з випадкових свідків, простий американський турист, випадково зняв замах на свою камеру. Хто зі свідків був найбільш об'єктивний, розповість фільм.

7. «Блокпост»

Північний Кавказ. Через нещасний випадок під час зачистки одного гірського аулу гине хлопчик-каліка. Весь взвод, щоб уникнути кровної помсти з боку родичів хлопчика, перекидають на віддалений і всіма забутий блокпост. Там немає війни. Немає стрільби. Ні ворогів. Там є тільки нескінченні нудні сірі будні. І солдати намагаються розважитися як можуть: курять травку, п'ють, сплять з єдиною на всю округу повією, розплачуючись з нею патронами, які вона потім, в свою чергу, продає одинокому снайперу, чиї будні не набагато різноманітніше і радісніше солдатських - він проводить їх в горах, з гвинтівкою, невсипно спостерігаючи за блокпостом.

8. «Джек Річер»

Фільм знятий за відомим романом Лі Чайлда «Постріл» і розповідає про колишнього спецагента Джека Річера, який навіть після відставки бореться з несправедливістю. Це патетичний, що тримає в напрузі від першої до останньої хвилини фільм. Джек Річер - колишній спецагент, методи якого жорстокі і безапеляційні. Джек не йде на контакт, коли сам того не хоче, і не приймає компромісів. Його вже давно списали з рахунків, але одного разу Джек з'являється в найнесподіваніший момент. У центрі міста снайпер вбиває п'ять перехожих, і його очікує тюремний вирок. Однак Річер запевняє, що цю людину підставили, і він знає, хто і навіщо це зробив. Влада, незадоволена раптовою появою Річера, наймають професіонала, щоб вивести його з гри раз і назавжди. Однак у самого Річер на цей рахунок зовсім інші плани.

9. «Особливо небезпечний»

В основу картини лягла історія з коміксів Марка Міллара, який прославився своїм альтернативним поглядом на класичні сюжети. Фільми зняті за коміксами завжди цікаво дивитися онлайн, а якщо в них такі хороші спецефекти, як в цій стрічці, то для перегляду варто спеціально виділити час. У головному герої Уеслі Гібсон багато кіноглядачів  впізнають себе, від чого стане трохи не по собі. Цей хлопчина цілу добу пропадає в офісі, де його принижує товста начальниця, а вдома на нього чекає дівчина-повія, яка займається сексом з його ж колегою під час обідньої перерви. Але все змінюється, як Уеслі відкривається таємниця його справжнього батька, який був елітним кілером. Як спадкоємця великого вбивці, хлопця приймають в таємне "Братство Ткачів", де піддають неймовірним випробуванням і тренувань, щоб пробудити в ньому заховані глибоко всередині надздібності.

10. «Шакал»

Динамічний кримінальний бойовик Майкла Кейтона-Джонсона про те, як кмітливий ірландський терорист (Річард Гір) полює за самим невловимим злочинцем сучасності (Брюс Вілліс) під наглядом мудрого працівника ФБР (Сідні Пуатьє). В результаті спільних дій ФБР і МВС Росії була проведена операція по затриманню молодшого брата великого російського мафіозі Терека. При затриманні обвинувачений вчинив опір і був убитий, тому Терек жадає помсти. Для цього він наймає самого холоднокровного, жорстокого і професійного найманого вбивцю сучасності - таємничого кілера на прізвисько Шакал. Незабаром ФБР стає відомо, що метою Шакала є хтось із верхів Білого Дому. Щоб запобігти підготовці замаху, американські спецслужби випускають з в'язниці ірландського терориста Деклана Малкуіна, який єдиний знає Шакала в обличчя ... Напружені погоні, ефектні бійки і витончені детективні розслідування - все це ви знайдете в цьому стильному і захоплюючому фільмі.

Читайте також: Фільми тижня: найактуальніші новинки для перегляду на вихідні