Суспільство
25 жовтня 2019
НЛО та паранормальні явища: що українці думають про це (відео)
Читайте думки громадян у нашій новині.
news-image

Кореспондент «Є!» Олег Черешня запитав у перехожих, чи були вони свідками паранормальних явищ, або, можливо, бачили НЛО .

Я думаю ми не одні в цьому Всесвіті. Якщо йти з Солом'янської площі і дивитися в сторону Жулян, то над Жулянами зависає якийсь об'єкт. Я вже 20 років ходжу по цій дорозі і час від часу спостерігаю це явище там. Не знаю, що це. Друзі мої з Відрадного також бачать це", - ділиться своїми спостереженнями перехожий.
Одного разу мені чорний кіт перебіг дорогу, і мене зупинила поліція. Коли вони перевірили мої документи, мені кіт ще раз перебіг дорогу, і я замість їхати вперед, поїхав назад, і вдарив поліцейську машину", - поділився своїм досвідом молодий чоловік.
Я в дитинстві вірив у таке, і мені навіть видавалося, що я бачу щось у небі. Але коли я подорослішав, і зрозумів, що насправді нічого немає, - розповідає хлопець.

Люди розповідали навіть приклади паранормальних явищ зі свого життя. 

У мене був енергетичний фантом, якого звали Марта, вона забирала у мене енергію. Це продовжувалося 4 місяці, вона з'являлася, коли вона того хотіла. Я відрікся від неї. Це злі люди до мене її прив'язали", - розповів свою історію перехожий.

Ще більше думок - дивіться  у нашому відео.

А ще у нас сюрприз для уважних читачів. Шукайте гроші за підказками.

Читайте також:Найголовніше за день: президент перевірить «Слуг Народу» на детекторі брехні, арешт екс-заступника міністра економіки Бровченка та справа щодо хабарництва депутатів у Раді