Суспільство
25 жовтня 2019
У владі ще одна некомпетентна особа з кашою в голові - політолог про призначення Сивохо
Політолог обурюється висловлюванням Сивохо на рахунок виплати пенсій мешканцям ОРДЛО.
news-image

Михайло Басараб, відомий український політолог, вважає, що позиція Сергія Сивохо, призначеного нещодавно на посаду радника секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу, збігається з позицією Кремля і ОПЗЖ.

Про це пан Михайло пише на своїй сторінці у Фейсбук, повідомляє «Є!».

КВНщик Сивохо однозначно отримує статус члена «Міністерства капітуляції». Дуже жаль, але у владі ще одна некомпетентна особа з кашою в голові. Або ж завдання у чоловіка таке. Судячи з його останніх дописів у фб, цей чоловічина переконаний, що у нас внутрішній конфлікт, а мешканці Донбасу потерпають від непорозумінь в Україні, - пише Михайло Басараб.

Політолог обурюється висловлюванням Сивохо на рахунок виплати пенсій мешканцям ОРДЛО.

Лише два моменти, які свідчать про його позицію, яка, до речі, збігається з позицією Кремля і ОПЗЖ. Цей КВНщик натякає, що Україна повинна спростити виплату пенсій мешканцям ОРДЛО. Напевно вважаючи, що пенсії ми повинні виплачувати безпосередньо в ОРДЛО. Також цей дивак каже, що потрібна якась національна платформа примирення і єдності. Так, ніби між українцями є якийсь конфлікт. Якби Сивохо вважав, що є збройна агресія Росії проти України, а Донбас і Крим окупований Росією, то він би не ніс такої ахінеї, - зауважує Михайло.

 

Саме тому ми зробимо владі чергове попередження на віче 21 листопада, - резюмує політолог.

Читайте також:Сивохо розповів, що робитиме на посаді радника секретаря РНБО