Події
22 жовтня 2019
Укрзалізниця звільнила більше 50% керівників у пасажирському секторі: на них відкрили 11 справ
Євген Кравцов зазначив, що пасажирський сектор є найбільш чутливим для населення, а отже підрозділи УЗ мають чітко контролювати справність і чистоту поїздів, та якість сервісу.
news-image

Від початку року Укрзалізниця змінила 55% керівного складу підрозділів філії "Пасажирська компанія", за фактом завдання збитків УЗ колишніми керівникам відкрито 11 справ.

Про це повідомила прес-служба УЗ, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.

Голова правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов зазначив, що пасажирський сектор є найбільш чутливим для населення, а отже підрозділи УЗ мають чітко контролювати справність і чистоту поїздів, та якість сервісу.

Керівники, які не справляються з цими завданнями, а тим більше підозрюються у корупційних схемах, будуть невідкладно звільнені", – зазначив очільник компанії.

Загалом з початку року вже звільнено 22 керівників філії "Пасажирська компанія" - це начальники вагонних дільниць, депо та вокзалів, які неналежно виконували свої посадові обов’язки або підозрюються у зловживаннях.

Зазначається, що було відкрито 11 справ, в 4 з яких розслідування завершене, викрадене майно повернуте й збитки відшкодовані “Укрзалізниці”.