Політика
17 жовтня 2019
Гладковський оголосив голодування
Гладковський заявив, що раніше жодних повісток із викликами на допит чи проведення слідчих дій не надсилалося
news-image

Колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський, якого сьогодні НАБУ затримало за підозрою у зловживанні службовим становищем, оголосив голодування на знак протесту. Про це повідомили у пресслужбі компанії "Богдан", яку очолює Гладковський, передає УНН, пише «Є!»  з посиланням на comments.ua.

У пресслужбі повідомили, що Олег Гладковський називає незаконним його затримання та на знак протесту проти свавілля правоохоронних органів оголосив голодування.

Як зазначили в компанії, Гладковський заявляв, що жодних обмежень на виїзд за кордон ніколи не було, а повісток із викликами на допит чи проведення слідчих дій не надсилалося.

Я весь час співпрацював із детективами НАБУ надаючи свідчення та необхідні пояснення. За останні пів року, відколи я повернувся до корпорації "Богдан", я десятки разів вилітав за кордон для участі у перемовинах із бізнес-партнерами і завжди повертався в Україну",- зазначив Гладковський.

Як раніше повідомлялося  НАБУ назвало причину затримання Гладковського. Національне антикорупційне бюро України затримало Олега Гладковського за підозрою у зловживанні службовим становищем.

Читайте також:Власник «Хортиці»  заявляє про тиск на бізнес