Політика
17 жовтня 2019
«Пане Президенте, звільніть чьорта-Портнова!» - Володимир Цибулько
За словами експерта, з одного боку президент проводить реформу судової системи, а з іншого - будь-які питання в судах можна вирішити через Портнова.
news-image

Пане, Президенте, я не знаю, на яку посади Ви призначили Портнова, але звільніть уже "чьорта", бо тягне він Вас не лише на північ, але і на дно. Із таким закликом звернувся до Володимира Зеленського у блозі видання "Кореспондент" український письменник та політичний експерт Володимир Цибулько, передає «Є!»

Останнім часом в гебістській тусовці найбільш активно працює фронтменом людина без посади, але з надзвичайними повноваженнями. Його вже називають не просто „смотрящим за судами”, але і „Князем Тьмы". Забагато посад навіть для такого персонажа, як Андрій Портнов", - зазначив Цибулько.

Він підкреслив, що з одного боку, президент проводить реформу судової системи, а з іншого, незважаючи на нові чи старі суди, будь-які питання в них можна вирішити через Портнова.

А сам Портнов через публічні заяви розказує, кого в нашій країні треба карати, кого пробачати, а кого звільняти. Фактично, на самому старті руйнує судову реформу Зеленського", - зауважив експерт.

За його словами, навіть під час переговорів з МВФ все частіше звучить питання „Ху із містер Портнов і чому його до цього часу терпить Президент?” 

Сьогодні Олена Лукаш отримує підозру по корупційних справах. А Портнов оголошує відкриту війну прокуратурі і ставить ультиматуми президенту. Це така амністія від покарання для всіх друзів Януковича? Пане президенте, це таке Ваше розпорядження чи все-таки його власна ініціатива?", - запитав Цибулько.

 

Пане президенте, я не знаю, на яку посади Ви призначили Портнова, але звільніть уже "чьорта", тягне він Вас не лише на північ, але і на дно. Панама порушила кримінальну справу проти нього. А Панама – це майже США, там навіть офіційна валюта – американські долари. Американська адміністрація передає великий привіт українському правосуддю і натякає, що незалежні українські правоохоронні органи також мають не дослухатися до порад Портнова, а цікавитися його декларацією, тиском на суди та діями у Адміністрації Януковича у 2014 році", - уклав експерт.
Читайте також: Прокуратура Панами закрила «портновську» справу проти Порошенка