Україна
16 жовтня 2019
Передача конфіскованих авто відбувається після торгів
Українцям почали безкоштовно роздавати євробляхи: кому дістануться автівки
news-image

Українська влада вже довгий час намагається знайти компроміс з власниками нерозмитнених автомобілів. І в той же час конфісковані "євробляхи" роздають безкоштовно, розповідає гендиректор державного підприємства "СЕТАМ" Віктор Вишньов, пише «Є!»  з посиланням на znaj.ua.

За його словами ті автомобілі, які були з тих чи інших причин конфісковані на митниці і за якими потім прийняли відповідне судове рішення, зараз безоплатно передаються іншому власнику.  

Передача конфіскованих авто відбувається після торгів на "СЕТАМ". У випадку, якщо конфіскат не вдалося продати, то після рішення спеціальної комісії, що діє у всіх областях України, автомобіль передається новому власнику на безкоштовній основі.

Такий щедрий подарунок отримують лікарні, соціальні установи, військові частини, тюрми, дитячі будинки сімейного типу, державні організації тощо.

Як відомо, наразі в Україні не до кінця вирішене питання вартості розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації. Остаточне рішення обіцяють прийняти до кінця 2019 року.

Читайте також:Євробляхи поділять на дві категорії: Мінінфраструктури ініціює новий порядок розмитнення