Події
8 жовтня 2019
Портнов після арешту Пашинського має намір домагатися арешту Порошенка
Печерський районний суд обрав запобіжний захід Пашинському - утримання під вартою строком на два місяці.
news-image

Екс-заступник глави адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов заявляє про наміри сформувати кримінальний порядок денний навколо лідера партії "Європейська солідарність", п'ятого президента України (2014-2019) Петра Порошенка з метою позбавлення його волі, передає «Є!» із посиланням на Інтерфакс.

Петро Порошенко, сподіваюся, Вам зрозуміло сьогоднішнє рішення суду щодо Пашинського. Ми будемо продовжувати формувати навколо Вас кримінальний порядок денний і пояснювати людям структуру кожного Вашого злочину. Ми будемо робити все, щоб у влади не залишилося іншого виходу і Ви стали наступним клієнтом слідчого ізолятора" , - написав Портнов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва в понеділок обрав запобіжний захід Пашинському - утримання під вартою строком на два місяці (до 4 грудня) без права внесення застави.

4 жовтня 2019 року Державне бюро розслідувань (ДБР) повідомило Пашинському про підозру в заподіянні поранення чоловікові в Київській області. У повідомленні ДБР зазначено, що 31 грудня 2016 року у території Київської області виник словесний конфлікт між колишнім народним депутатом і громадянином, в ході якого депутат вистрілив чоловікові в ліву ногу з пістолета марки Glock-19. Унаслідок цього потерпілий отримав вогнепальний осколковий перелом стегнової кістки лівої ноги. Згідно з висновком судової експертизи, завдані тілесні ушкодження є тяжкими.

Читайте також: Суд заарештував екснардепа Пашинського на два місяці