Події
4 жовтня 2019
У затриманого лікаря-трасплантолога Інституту Шалімова з банківської скриньки вилучили 840 тис. дол
Медика вчора спіймали на хабарі.
news-image

Правоохоронці вилучили $ 840 тис. із банківської скриньки затриманого у четвер завідувача відділу трансплантації та хірургії печінки Національного інституту трансплантології ім. Шалімова Національної академії медичних наук України. Про це повідомила прессекретарка прокуратури Києва Надія Максимець, передає «Є!»

На фото 840 тисяч доларів США. Ці кошти були вилучені вчора з банківської скриньки лікаря-трансплантолога, затриманого на хабарі. З урахуванням усіх обшуків загальна сума вилучених коштів становить близько 1 млн доларів США", - написала Максимець на своїй сторінці у Facebook, проілюструвавши фотографіями вилучених готівкових коштів.

Нагадаємо, вчора заввідділу трансплантації та хірургії печінки Інституту ім. Шалімова було затримано під час отримання хабара в розмірі $ 20 тис. за проведену раніше операцію з трансплантації печінки та подальше лікування і реабілітацію.

Під час проведення невідкладних слідчих дій у робочому кабінеті затриманого та в його приміщеннях було вилучено предмет неправомірної вигоди, а також грошові кошти в сумі понад тис.

Кримінальне провадження розслідується за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України, ведуться слідчі дії.

Читайте також: У Києві лікаря-трансплантолога затримано на хабарі у 20 тис. доларів