Події
3 жовтня 2019
Власника ZIK, 112 Україна і NewsOne Козака допитали у справі про тероризм
Тарас Козак сказав, що сьогодні правоохоронці допитали його за трьома статтями.
news-image

Власник телеканалів "112 Україна", NewsOne і ZIK, народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Тарас Козак заявив, що його допитали у справі про терроризм. Про це він сказав 3 жовтня в ефірі "112 Україна", передає  «Є!» із посиланням на Гордон.

Сьогодні мене допитували за трьома статтями. Одна стаття – тероризм, друга – фінансування тероризму, а третя стаття – легалізація коштів, отриманих злочинним шляхом. Це для мене було новиною. Запитували про телеміст, різні питання ставили. Відповідали, усе нормально. Хочу сказати, що влада не зупиняється", – заявив Козак.


Нагадаємо, 9 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення через анонсований 7 липня каналом телеміст із російським "Россия 1" призначив перевірку NewsOne, під час якої було виявлено порушення. Телеміст скасували за день до цього. Нацрада з телебачення і радіомовлення попросила суд скасувати ліцензію NewsOne.

26 вересня Національна рада з телерадіомовлення відмовилася продовжити дію цифрових ліцензій мовників "112 Україна", оскільки вони не дотримуються умов ліцензії в частині програмної концепції мовлення.

Читайте також: Нацрада вирішила перевірити телеканал ZIK у всіх регіонах