Олег Винник відповів на запитання «Чий Крим?»
Співак висловився стосовно анексії Криму Росією.
news-image

Співак Олег Винник, який опинився у базі сайту "Миротворець" через проєкт у російському колективі, відповів на запитання, чий півострів Крим. Як заявив виконавець під час пресконференції, він не вирішує ці питання, оскільки він артист, а не політик, передає «Є!» із посиланням на ТСН. 

Я українець і громадянин України. Всі хочуть чути ці два слова. Чому я маю говорити те, що мені кажуть. Крим - мій", - заявив Олег Винник.

Стосовно своїх виступів у Криму Олег Винник пояснив свою позицію. Він заявив, що йому досі дуже багато поступає пропозицій стосовно концертів у Криму навіть з гарантією конфіденційності.

Ні, не виступаю і не погоджуюся давати концерти. Я не буду цього робити. Це моя позиція", - повідомив артист.

Окрім цього Винник зробив акцент, чому українцям можна відпочивати у Криму, а давати концерти українським виконавцям не можна. 

Законами керують люди, які їх придумують. Закон треба поважати і жити за ним. Я це поважаю. Однак багато людей їздять до Криму відпочивати, чи до родичів. Якщо артист поїде до Криму виступати для своїх співвітчизників, тоді хто він буде? Зрадником? Чому ми не можемо поїхати та виступити там? Вони ж не окупанти, це ж Крим, де живуть наші люди. То відпочити у Криму ми можемо, а виступити ми не можемо", - емоційно пояснив виконавець.