Суспільство
27 вересня 2019
Лукашенко пообіцяв користуватися лише білоруською косметикою
Президент вважає, що білоруська косметика повинна бути представлена в усіх готелях країни, аби іноземні туристи дізнавалися про неї.
news-image

Президент Білорусі Олександр Лукашенко доручив збільшити виробництво та продаж білоруських косметичних засобів за кордон, пообіцявши користуватися виключно вітчизняною косметикою. Про це він заявив під час візиту на одне з відомих косметичних підприємств, повідомляє «Є!» з посиланням на пресслужбу президента Білорусі.

Лукашенко також зазначив, що білоруська косметика повинна бути представлена в усіх готелях країни, аби іноземні туристи дізнавалися про неї.

Своє треба продавати. У неї, (косметична компанія - ред.) менше проблем - експорт великий. Але у нас же є підприємства, які на свій ринок не можуть пробитися і поставити. Це серйозне питання. Хотілося б, щоб ми до нього більше не поверталися. Всю імпортну продукцію повикидайте і поставте, що мені треба. Обіцяю, що ніколи не буду користуватися імпортними засобами. Навіть якщо хтось подарує, я тоді передарую, своє треба використовувати", - заявив Лукашенко.
Читайте також: Лавров: відмова Білорусі розмістити у себе російську військову базу - неприємний епізод