Події
27 вересня 2019
Мендель прокоментувала інцидент із журналістом
Прессекретарка заявила, що не штовхала і не кидалася на журналіста, а зупиняла його.
news-image

Речниця Президента України Юлія Мендель прокоментувала інцидент з одним з українських журналістів. Свою реакцію вона виклала у пості у Facebook, передає «Є!»

Так, вона зазначила, що у США "ні" для журналіста означає неможливість підходити до першої особи", інакше журналіста заарештують.

Медіа наполягають, але не кидаються. Бо особистий простір першої особи – це його/її безпека. Особливо важливо це усвідомлювати після 2017 року, коли, вдаючи журналіста відомого видання, кілер підстрелив добровольця у Києві", - написала речниця.

Вона заявила, що не штовхала і не кидалася на журналіста, а зупиняла його.

Можливо, мої прохання дещо не дотягують до високих стандартів. Але й Сергій Андрушко – не найгалантніший джентльмен. На відео видно, що я його не штовхала і не кидалася, а зупиняла. Хочемо цивілізованої поведінки – давайте на цивілізоване "ні" не накидатися на делегацію заради красивої картинки", - додала Мендель.

Нагадаємо, у мережі з’явилися фото, на яких видно, як Мендель намагається відтіснити українського журналіста Сергія Андрушка, який хотів поставити запитання Президенту України Володимиру Зеленському.

Читайте також: Прес-секретарка Зеленського Мендель намагалася відштовхнути журналіста від президента (фото)