Події
26 вересня 2019
Олег Винник підтримав акцію, ініційовану російським гуртом (відео)
Російська музична група МИР 519 розпочала акцію під назвою ВСЕММИР. До проекту приєднався український співак Олег Винник.
news-image

Російська музична група МИР 519 розпочала акцію під назвою ВСЕММИР. До проекту приєднався український співак Олег Винник. Про це пише «Є!» з посиланням на портал Львів

Проект був створений з метою «закликати людей до мирного співіснування». До нього приєдналися багато російських зірок, серед яких є і прихильники політики президента РФ Володимира Путіна.

Поряд з ними до так званої акції за мир приєднався Олег Винник. Відеоролик з його участю опублікувала група МИР 519 на YouTube.

Я не хочу, щоб батьки оплакували своїх дітей. Я не хочу, щоб молоді дружини ставали вдовами і я не хочу, щоб страждали діти. Давайте не забувати, ми прийшли в цей світ, щоб навчитися любити, а не забирати життя один одного. Усім мир, всем мир », – каже в ролику Винник.

Також до акції приєдналися російський журналіст Володимир Познер, співачка Валерія, продюсер Ігор Крутий, виконавці Дмитро Маліков, Володимир Пресняков, Денис Клявер, актори Нона Гришаєва, Максим Аверін та інші. Більшість з них публічно підтримували анексію Криму Росією. Познер, Валерія і мати Преснякова внесені в Миротворець.

На інстаграм-сторінці проєкту написали:

«Шановний Олеже! Ви – улюбленець мільйонів людей як в Україні, так і в усьому світі. Для нас було величезною радістю, що в наш складний час українська естрада, у Вашій особі, підтримала наш проєкт. Ми раді, що Ви поділяєте наші погляди, що Музика повинна бути поза політикою. Що тільки вона може об’єднувати народи. Ми бажаємо Вам процвітання, відмінних пісень і улюбленого глядача! І ми впевнені, що дуже скоро зміниться у свідомості керуючих, і Росія і Україна знову стануть дружніми народами! Разом ми зможемо багато чого! Росія любить вас».

Однак користувачі мережі не розділили цього захоплення. Вони прокоментували ролик так:

Международный проект @ стартовал 21 сентября 2019 года в России…”»…яка спалила дітей у Беслані, збила МН-17 і п’ятий рік веде підлу неоголошену війну проти України. Щодня вбиваючи українських солдатів. Винник, баране сизокрилий – ти хоч зрозумів, куди тебе втягли?»;
Дуже цікаво, Винник, за скільки ти продався? Знятися в кліпі з упирями? Мир буде, коли паРаша прибере свої війська з України. Справі пару місяців»;
Винник за гроші будь-які тези озвучить. Навіть розуміючи, що це все на руку кремля. Якщо ви в РФ такі за мир, то де ваші протести громадянського суспільства проти воєнних дій і введення військ на території інших держав? #небрати».

Читайте також:В умовах війни Україна не може скасувати призов, - Давид Арахамія