Суспільство
26 вересня 2019
Tesla і розкішні особняки: журналісти показали, як живе Разумков
Журналісти сфотографували особняки, що належать спікеру.
news-image

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков володіє будинком площею 492 кв. м і земельною ділянкою 1020 кв. м на Софіївській Борщагівці у Києво-Святошинському районі. У глави парламенту також є 500 кв. м землі в селі Здорівка Васильківського району Київської області. Там же у нього і квартира площею 232,5 кв. м, повідомляють "Вести", передає «Є!»

Крім того, Разумков задекларував квартиру в Києві на 75 кв. м, ще одна на 165,55 кв. м – вказана в рівних частинах з його матір'ю, актрисою Наталією Кудрею.

На Софіївській Борщагівці журналісти сфотографували великий двоповерховий особняк блакитного кольору, який належить спікеру Ради.

Право власності на будинок та земельну ділянку Разумков оформив у кінці квітня 2016 року. Згідно з даними декларації, вартість будинку становить 2,9 млн грн, а землі – 642,5 тис. грн.

Квадрокоптер дозволяє зазирнути за високу огорожу. Але надто заглибитися у територію дрону не вдається: ця ділянка потрапляє у так звану зону відсутності сигналу для квадрокоптера через близькість аеропорту", – відзначають журналісти.

У селі Здорівка знаходиться другий за величиною об'єкт нерухомості, яким володіє Разумков. Двоповерховий будинок на два під'їзди розділений навпіл на дві сім'ї.

Між двома частинами тонкий паркан. Поруч з будинком знаходиться велике озеро.

Журналісти показали, де і як живе спікер Верховної Ради Дмитро Разумков

Разумков зареєстрував цю нерухомість у 2009 році. Її вартість становила 648,5 тис. грн або близько $ 80 тис. за старим курсом.

За парканом журналісти помітили BMW Х5 чорного кольору і нову Tesla сірого кольору без номерів. Такі електромобілі зараз продають за $ 75 тис.

Однак у декларації спікера вказані інші авто: Toyota Land Cruiser 200, Mazda 6 і Toyota Camry.

Читайте також: Спікер Ради підписав закон про імпічмент президента