Події
24 вересня 2019
Екс-заступник голови Нацполіції Аброськін готується очолити університет
Представлення нового ректора має відбутись за кілька днів.
news-image

Колишній перший заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін претендує на посаду ректора Одеського державного університету внутрішніх справ, передає «Є!» із посиланням на УП.

Так, за даними журналістів, 17 вересня ексзаступник глави Нацполіції подав декларацію як кандидат на посаду ректора.

Раніше університет очолював Іван Катеринчук – ексначальник управління МВС в Одеській області та у Криму. Він пішов з посади у вересні цього року.

За даними джерел місцевого видання "Думська", призначення Аброськіна вже узгоджене, однак наказу наразі немає. Представлення нового ректора має відбутись за кілька днів.

Нагадаємо, 11 вересня стало відомо, що троє заступників голови Національної поліції - В’ячеслав Аброськін, Ігор Купранець та Віталій Невгад подали у відставку і були звільнені. В ніч на 12 вересня Аброськін написав пост в Facebook, в якому заперечував своє звільнення. Однак наступного дня він визнав, що все-таки написав заяву про звільнення. Аброськін писав, що має намір повернутися до Маріуполя і балотуватися в мери. Пізніше на сайті МВС з’явилося повідомлення, що Аваков прийняв відставку трьох заступників голови Нацполіції, в тому числі й Аброськіна.

Читайте також: Аваков офіційно звільнив трьох заступників глави Нацполіції