Події
23 вересня 2019
На Житомирщині вантажівка влетіла в автобус: 9 загиблих
У Житомирській області сталася аварія за участю вантажівки та автобуса, у результаті чого 9 осіб загинули, ще 11 отримали травми.
news-image

Пізно ввечері 22 вересня у Житомирській області сталася аварія за участю вантажівки та автобуса, у результаті чого 9 осіб загинули, ще 11 отримали травми.

Поліція Житомирської області, Державна служба з надзвичайних ситуацій, пише «Є!» з посиланням на УП.

Близько 22:30 на трасі Київ-Чоп, поблизу с. Великий Молодьків Новоград-Волинського району, 55-річний водій "DAF" з напівпричепом (цистерна), рухаючись у напрямку столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом сполученням "Житомир-Яремче", що стояв на узбіччі дороги". 

 
 
66-річний водій автобуса зупинився, щоб замінити колесо, частина його пасажирів, вийшли з салону і стояли на узбіччі дороги.

У результаті зіткнення 9 пасажирів автобуса загинули. Водія вантажівки та ще 9 пасажирів автобуса, віком від 42 до 71 року, госпіталізували до Новоград-Волинської лікарні.

ДСНС у ранковому зведенні повідомила, що близько 23:26 рятувальників викликали для деблокації загиблих та постраждалих. ДСНС повідомляє про 9 загиблих та 11 постраждалих.

Поліція за даним фактом відкрила провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. 

Це вже друга подібна аварія за вихідні. 21 вересня між селами Нова Долина та Прилиманським на Одещині переповнена маршрутка зіткнулася з вантажівкою. В результаті 9 людей загинули та 4 отримали травми.

Читайте також:У Києві жінка-водій переплутала педалі і збила маму і дитину