Київ
18 вересня 2019
Міст Метро в Києві перекритий через загрозу “вибуху”
У Києві перекрили міст Метро через погрози підірвати або розстріляти.
news-image

У Києві на мосту Метро перебуває чоловік, який погрожує стріляти або підірвати міст.

Про це пише «Є!» з посиланням на fakty.com.ua.

– Поки невідомо, наскільки реальною є загроза вибуху. На місце події виїхали всі профільні служби, рух на мосту перекрито. Також у зв’язку з подією зупинено рух поїздів метро між станціями Дніпро і Лісова, – заявила заступниця керівника прес-служби столичної поліції Яна Неруш.

Чоловік зупинився на мосту в автомобілі білого кольору в лівій смузі у бік Лівого берега. Він озброєний — тримає автомат і стріляє «попереджувальні» в повітря. 

На середині мосту метро стоїть біла машина, в ній особа в камуфляжі та голубому береті, можливо з карабіном. Повідомив, що міст та авто заміноване. Стріляв у повітря зі зброї», — розповів перехожий.

Його прикмети — обвʼязаний українським прапором. Довге волосся з хвостом, 180 см зросту, на вигляд десь 35 років.

Заявник хотів вийти з авто, але чоловік почав кричати, що у нього є вибухівка для того, щоб підірвати весь міст і щоб ніхто не виходив», — додав співрозмовник.

Станом на 17:13 автомобільний міст і міст Метро перекриті, правоохоронці чекають приїзду вибухотехніків. На місце виїхала СОГ Дніпровського управління Нацполіції.

На міст поїхали всі служби, чекаємо інформацію від них», — заявила theБабелю керівник відділу комунікацій поліції Києва Оксана Блищик.

У соцмережах говорять про складну транспортну обстановку в зв'язку з перекриттям мосту.

Читайте також:У Києві побили заступника голови КМДА