Політика
11 вересня 2019
Разумков прокоментував перший випадок кнопкодавства у Раді
Під час голосування за президентський законопроект про імпічмент Громадським рухом “Чесно” зафіксований перший випадок кнопкодавства.
news-image

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков повідомив про перший випадок кнопкодавства у ВР нинішнього скликання позафракційним депутатом Олександром Ковальовим, пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

На засіданні парламенту Разумков зазначив, що вчора на ранковому засіданні ВР під час голосування за президентський законопроект про імпічмент Громадським рухом “Чесно” зафіксований перший випадок кнопкодавства. Він зазначив, що після ухвалення парламентом законів, які введуть покарання за кнопкодавство, такі випадки будуть неприпустимі. 

Разумков повідомив, що кнопкодавством займався народний депутат України, мажоритарник-самовисуванець Олександр Ковальов.

Хочу зауважити, що такі дії є неприпустимими”, - наголосив він.

Голова ВР висловив сподівання, що у парламенті це більше не повториться. Ряд депутатів із фракції “Європейська солідарність” почали вигукувати, що необхідне переголосування за законопроект. Разумков зазначив, що таке переголосування не потрібне і нагадав депутатам цієї фракції, що в попередньому парламенті вони не помічали такі випадки.

Читайте також:Окрім Богдана, на весіллі «смотрящего» за Мін’юстом були судді і депутати «Слуги народу»