Війна
5 вересня 2019
На Донбасі знову втрати: під обстрілом бойовиків загинув воїн ЗСУ
4 вересня на Донбасі через обстріли проросійських бойовиків загинув український військовослужбовець.
news-image

За минулу добу, 4 вересня, на Донбасі через обстріли проросійських бойовиків загинув український військовослужбовець.

Про це повідомили в прес-центрі ООС, пише «Є!» з посиланням на Українські Новини

4 вересня, в районі проведення операції об'єднаних сил внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець отримав поранення несумісні з життям", – йдеться в повідомленні.

На даний момент обставини загибелі бійця з'ясовує робоча група військової служби правопорядку ЗСУ.

Усього 4 вересня окупанти 12 разів порушили режим припинення вогню. Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" ворог влаштував два обстріли з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї неподалік Водяного.

Поблизу Дослідного вдарили зі стрілецької зброї, а неподалік Верхньоторецька – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Поблизу Авдіївки російські найманці застосували міномети калібру 82 мм, а ось неподалік Павлополя - стрілецьку зброю.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", у напрямку "Шахта 6-7" поблизу Майорска, вівся вогонь з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Неподалік Шумів, по тому ж напрямку, бойовики стріляли з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Біля Південного вдарили з озброєння БМП, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В районі Погоди було застосовано вогнепальну зброю, а неподалік Хутора Вільного – гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Поблизу Новгородського ворог вдарив з мінометів калібру 82 мм.

Читайте також:Окупанти гатять із заборонених мінометів, четверо бійців поранені