Події
2 вересня 2019
Дзвінок мешканки столиці допоміг патрульним впіймати грабіжників
Правоохоронці зазначають, що найкраща допомога для поліції — "швидке повідомлення про злочин, очевидцем якого ви стали".
news-image

Вчора, 31 серпня, близько 22-ї години вечора, на службу 102, зателефонувала небайдужа мешканка Києва, яка повідомила, що щойно на Повітрофлотському проспекті двоє невідомих чоловіків штовхнули перехожого та забрали його мобільний телефон, передає «Є!» із посиланням на Патрульну поліцію столиці.

Попри хвилювання, чоловік зміг пригадати одяг та зовнішній вигляд своїх кривдників, що суттєво допомогло патрульним у їхньому розшуку. Також, потерпілий та дівчина, яка стала очевидцем події, вказали напрям руху, ймовірних правопорушників", - розповіли патрульні.

Обстежуючи прилеглу територію, патрульні помітили двох осіб, які, побачивши службову автівку, різко змінили напрямок руху та почали тікати. Чоловіків наздогнали та затримали.

Під час поверхневої перевірки в одного з громадян інспектори виявили мобільний телефон, схожий за описом на той, що відібрали у потерпілого.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для з'ясування всіх обставин та надання правової кваліфікації діям затриманих.

Найкраща допомога для поліції — швидке повідомлення про злочин, очевидцем якого ви стали", - підсумовують правоохоронці.
Читайте також: За добу на Київщині зафіксовано 4 факти самогубства