Події
27 серпня 2019
На Київщині двоє чоловіків викрали жінку, зґвалтували її та пограбували
Крім того, у жінки зламані ребра.
news-image

На Київщині поліцейські оголосили підозру двом чоловікам, які викрали, зґвалтували та пограбували жінку, передає «Є!» із посиланням на поліцію регіону.

Потерпіла 51-річна жителька міста Біла Церква змогла звернутися до поліції тільки після того, як їй вдалося втекти від насильників.

З'ясувалося, що вночі, близько 3 години, двоє невідомих чоловіків на зупинці громадського транспорту у Білій Церкві силоміць заштовхали жінку до автомобіля та відвезли до однієї з квартир багатоквартирного будинку.

Там зловмисники утримували жінку майже 16 годин. Упродовж цього часу вони заборонили їй залишати помешкання. Наносячи їй удари по всьому тілу, зламали два ребра, заволоділи мобільним телефоном та грошима. Коли жінка вже не могла чинити супротив, чоловіки по черзі ґвалтували свою полонянку", - йдеться в повідомленні поліції.

Згодом, скориставшись тим, що насильники заснули і за нею ніхто не спостерігає, потерпіла одягнула одяг одного з чоловіків та втекла.

Працівники поліції встановили та затримали лиходіїв. Ними виявилися 35 та 37-річного віку жителі Білоцерківщини. Двоє чоловіків знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито три кримінальних провадження за статтями Незаконне позбавлення волі або викрадення людини, Розбій та Зґвалтування.

Читайте також: На Харківщині принесли вінки, могильний хрест і сокиру до офісу та квартири адвоката-антикорупціонера