Події
20 серпня 2019
Олександр Ткаченко пішов з посади гендиректора «1+1 медіа»
Компанією керуватиме правління у складі шести осіб.
news-image

Олександр Ткаченко пішов з посади генерального директора групи "1+1 медіа", стратегічне управління групою здійснюватиме правління в складі шести осіб. Про це Ткаченко повідомив сьогодні журналістам у Києві, передає   «Є!» із посиланням на УНІАН.

Зокрема, він зазначив, що вже зареєстрований народним депутатом України і тому не може далі обіймати посаду генерального директора групи "1+1 медіа".

Рішенням наглядової ради з 17 серпня Ткаченку було присвоєно звання почесного президента групи, а новим генеральним директором ТОВ ТРК "Студія 1+1" з 19 серпня призначено В'ячеслава Мієнка.

Як повідомив Ткаченко, "замість мене буде правління, що складається з шести осіб. Телевізійним напрямком керуватиме Максим Кривицький". За його словами, замість нього одного шестеро осіб за напрямками бізнесу керуватимуть процесами в компанії.

До складу правління увійшли керівник "Телевізійного бізнесу" Максим Кривицький, керівник напрямку платного телебачення і Shared Services Ярослав Пахольчук, керівник "1+1 Digital та Інновації" Анна Ткаченко, директор GR-департаменту В'ячеслав Мієнко, директор департаменту маркетингових комунікацій Світлана Павелецька і фінансовий директор Дмитро Тузов.

На першому засіданні 28 серпня правління обере голову, який відповідатиме за організацію роботи органу.

В рамках проекту змінюється структура медіахолдингу - відбувається чіткий розподіл на бізнес-одиниці і корпоративні сервіси. Кожна бізнес-одиниця групи стає рівноцінним самостійним бізнесом, зі своїми цілями і завданнями, зонами відповідальності, повноваженнями та управлінською командою.

Ткаченко зазначив, що шляхом такої трансформації компанія переходить до більшої децентралізації в управлінні.

Ця децентралізація означає більше повноважень, більше відповідальності", - сказав він і додав, що кожен член новоствореного правління буде відповідальний за певний сегмент роботи компанії.

За словами Ткаченка, повністю трансформація системи управління завершиться через півроку, до березня 2020 року. Також Ткаченко розповів, що сьогодні у нього вже відбулася зустріч з колективом компанії, де він повідомив про нову структуру управління.

Відповідаючи на запитання журналістів, Ткаченко зазначив, що продає свою частку "фінансовій компанії", проте не став її називати. Решту свого бізнесу він передає в управління юридичній компанії.

Все буде зазначено в декларації", - наголосив Ткаченко.
Читайте також: Він образив усіх представників медіа, - Мустафа Найєм про поведінку Бужанського