Політика
16 серпня 2019
Радуцький рекомендує призначити міністром охорони здоров’я Квіташвілі ще раз
Олександр Квіташвілі очолював МОЗ України з 2 грудня 2014 року до 14 квітня 2016 року.
news-image
Новообраний народний депутат від партії “Слуга народу”, президент клініки “Борис” Михайло Радуцький пропонує президенту України Володимиру Зеленському призначити міністром охорони здоров'я колишнього очільника відомства - Олександра Квіташвілі.
 
Про це Радуцький заявив в інтерв’ю Дмитру Гордону, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.
 
Він нагадав, що Квіташвілі вже очолював МОЗ України та має досвід реформ у Грузії. 
“Я вже знаю другу країну, де він проводить реформу як консультант. Це азіатська країна, неважливо. Він зараз консультант у Секторі Газа. Це людина з божевільним досвідом, людина, яка чітко знає матеріал”, - пояснив свою позицію Радуцький.

Нагадаємо, Олександр Квіташвілі очолював МОЗ України з 2 грудня 2014 року до 14 квітня 2016 року.

30 липня президент Володимир Зеленський підписав указ про призначення засновника мережі приватних клінік "Борис" Михайла Радуцького позаштатним радником.

1 серпня Радуцький сказав, що всі досягнення нинішньої медреформи нове керівництво МОЗ збереже.

А нещодавно Радуцький спростував інформацію щодо ймовірного призначення його міністром МОЗ та заявив, що це було б найбільшою помилкою президента України Володимира Зеленського. Відмову він пояснив тим, що хоче виконувати програму партії, і саме задля цього йшов у політику. А міністр, як публічна особа “90% свого часу буде займатися не медициною, МОЗом, а відмиванням вентилятора”.

Читайте також:Зеленський призначив нового голову Житомирської ОДА