Україна
8 серпня 2019
Зеленський пообіцяв кардинальні зміни в Україні
Володимир Зеленський заявляє про амбітні плани своєї команди й обіцяє, що за 5 років Україна кардинально зміниться.
news-image

Президент Володимир Зеленський заявляє про амбітні плани своєї команди й обіцяє, що за 5 років Україна кардинально зміниться.

Про це він заявив на бізнес-форумі в Туреччині, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.

"Зараз у мене і моєї команди є повний мандат на зміни. Ми уже маємо більшість у парламенті, скоро сформуємо професійний уряд та оберемо порядного генерального прокурора. Своїм шансом змінити країну ми обов’язково скористаємося", - наголосив Зеленський.

За словами президента, за найближчі 5 років Україна зміниться кардинально.

"Наша економіка зростатиме по 5-7% (ВВП) на рік. І я запрошую турецький бізнес зростати разом", - пообіцяв глава держави.
"За цей час ми проінвестуємо в нашу інфраструктуру щонайменше 20 мільярдів доларів. Щоб: привести в порядок 24 тисячі кілометрів наших доріг; збільшити кількість реально працюючих аеропортів до 15 аеропортів; забезпечити розвиток 5 морських портів, щоб і істотно збільшити їхню потужність; потроїти потужність нашого військово-промислового комплексу", - конкретизував плани Зеленський.

Крім того, він заявив: 

"Восени ми приймаємо закон про концесію, що дасть можливість державі безпечно працювати з приватним сектором".
"Будемо дуже раді бачити турецькі компанії в якості надійних партнерів у всіх наших проектах. Заходьте зі своїм капіталом, досвідом, технологіями", – наголосив президент.

Читайте також:«Нехай мами загиблих видряпують тобі волосся і очі»: батько морпіха звернувся до Зеленського через загибель військових