Суспільство
7 серпня 2019
«Нехай мами загиблих видряпують тобі волосся і очі»: батько морпіха звернувся до Зеленського через загибель військових
Також чоловік запропонував помічникам Зеленського супроводити тіла загиблих морпіхів додому.
news-image

Батько морпіха ЗСУ Едуард Литвиненко через Фейсбук звернувся до президента Володимира Зеленського через загибель чотирьох українських воїнів під Павлополем 6 серпня, передає «Є!»

У зверненні чоловік вимагає від президента понести відповідальність за трагедію і подивитися в очі матерям загиблих воїнів.

А тепер, дій, верховний! Четверо загиблих! За раз! Загиблих на тлі ваших слів про "припинити стріляти", "поговоримо про російську мову Донбасу", "знімемо блокаду", "Путін – охеренний мужик" (слова твого дружбана Шефіра). Ти дійшов до краю, верховний! Вставай, піднімай д*пу своїх помічників. Чотири помічники – Богдан, Шефір, Кошовий, Разумков, Жидков-тамбовський-вовк – кого хочеш обирай.

Нехай перед цим на холодних столах маріупольського моргу твої помічники одягнуть чотири зшитих тіла в їхній останній камуфляж. Відвертаючись від їхніх закритих очей, вдягнуть на тіла заборонені окуляристими виродками, але такі улюблені бійцями морпіхівські тільники. І нехай ці помічники, в підтяжках фірми "POHUI" – кожен з них супроводжує тіло загиблого. Четверо загиблих – четверо помічників у різні міста України", - наголосив батько українського військовика.

 Він запропонував помічникам президента дати відповідь матерям – "за що і чому загинули їхні хлопчики".

І нехай мами загиблих видряпують тобі волосся і очі, нехай їхнє виття над страшною могильною ямою стоїть у душах твоїх шісток, поки вони живі, - написав Едуард Литвиненко.

Також чоловік висловив незадоволення тим, що Зеленський закликав Меркель, Макрона і Путіна зібратися та «обговорити те, що трапилося».

Обговорити??????? Хлопці цього першого Феодосійського батальйону морської піхоти – крайні серед українських військових частин Криму, які не здалися російським окупантам. Вони вийшли в Україну помститися і перемогти! Повернути Луганськ, Донецьк, Крим, Севастополь, рідну Феодосію! Ти, верховний, закликаєш їх просто не стріляти???" - обурився батько морпіха.

Їдь, поховай цих хлопців, і скажи про це їхнім мамам... Скажи, що ти не забудеш, що зробиш все можливе, що винні понесуть... І обов'язково підстав плече під труну, коли хлопчика нестимуть на цвинтар. І помічникам своїм скажи....

І тоді, може, у ваших боягузливих шлунках, поїдених спиртним, випитим під час розваг місцевих і російських політиків-олігархів, сколихнеться нудота від власного паскудного життя. Станьте на коліна, любителі не стріляти. Смертний гріх на вас – співучасть у вбивстві", - підсумував Едуард Литвиненко.

Читайте також: У Кремлі прокоментували розмову Зеленського та Путіна й вимагають особливого статусу для Донбасу