Скандальна українська співачка хоче миру з Росією
Вона розповіла, що ніхто ніколи не міг подумати, що артист стане керувати країною
news-image

Народна артистка України, співачка Ірина Білик сподівається, що Україна та Росія в майбутньому зможуть помиритися, інформує «Є!», з посиланням на ukr-space.com.

Таку заяву вона зробила в інтерв’ю російському виданню “Дни.ру“, уточнивши, що президент Володимир Зеленський посприяє цьому. 

Ви ж знаєте, яка зараз у нас ситуація. Але ми всі дуже чекаємо, що вона зміниться, що наші країни зможуть домовитися, що буде такий момент, коли всі артисти виступлять на одному концерті. Дуже багато людей сподіваються на це (що Зеленський помирить народи. – Ред.). Тому й голосують за “Партію Зе”. Всі хочуть бачити нових людей у влади й саме з ними пов’язують всі свої надії , – заявила вона.

Білик додала, що особисто знайома із Зеленським.

Вона не раз працювала з ним в різних програмах, а зараз йому не заздрить. Вона розповіла, що ніхто ніколи не міг подумати, що артист стане керувати країною. Проте, Білик зазначила, що йому не заздрить. Співачка зазначила, що шкодує навіть в душі новообраного президента, тому , що керувати країною – це важка робота. 

Без сім’ї, без вихідних. Будемо йому допомагати. У мене домашні жартома кажуть, що пережила вже п’ять президентів. Але у жодного з них нічого ніколи не просила. Молюся, щоб не довелося цього робити й далі, – додала співачка.
Читайте також: У нападі на Порошенка знайшли російський слід: гучне розслідування (відео)