Політика
29 липня 2019
У Зеленського хочуть створити велике гуманітарне міністерство
Президент підтримує ідею об'єднання Міністерства культури, Міністерства інформаційної політики та Міністерства молоді та спорту.
news-image

У сформованому після парламентських виборів новому українському уряді може бути створено одне міністерство з гуманітарної політики на базі міністерств культури, молоді та спорту, інформаційної політики. Про це заявив в інтерв’ю виданню Інтерфакс-Україна заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, передає «Є!»

Ми вважаємо, що має бути не просто інформаційна стратегія – йдеться про велику гуманітарну сферу. Зараз напрацьовується стратегія щодо об'єднаного міністерства, куди увійдуть міністерства культури, молоді та спорту, інформаційної політики"., - зазначив Тимошенко.
Це більше гуманітарна сфера, звідки інформполітика і може черпати значну частину меседжів. Не можна побудувати лише верхній кубик. Гуманітарна політика – це ставлення до людей, ставлення людей до влади. Ми в цьому бачимо завдання. А інформаційно вже потрібно це доносити. Тому ми думаємо, що необхідно об'єднати ці міністерства", - підсумував чиновник.

Як відомо, президент Володимир Зеленський підтримує ідею   об'єднання Міністерства культури, Міністерства інформаційної політики та Міністерства молоді та спорту.

Читайте також: Данилюк пропонує скоротити кількість міністрів