Політика
28 липня 2019
«Ви не зупинете наш переможний шлях»: Дмитро Ярош звернувся до Зеленського
Ярош почав з того, що йому снилась 93-а бригада, де було повно незнайомих облич, але з якими вони успішно відвойовували нашу незалежність
news-image

Командувач Українською добровольчою армією та позафракційний депутат ВР України Дмитро Ярош звернувся до українського лідера Володимира Зеленського. Він опублікував допис на своїй сторінці фейсбук, інформує «Є!».

Ярош почав з того, що йому снилась 93-а бригада, де було повно незнайомих облич, але з якими вони успішно відвойовували нашу незалежність. Командувач зазначив, що бої були успішними, а втрати були мінімальними. Потім вони працювали у Криму разом з морськими піхотинцями.

Але на жаль це був лише сон – написав колишній лідер ДУК «ПС».
Далі Дмитро Ярош відверто заявив: В одну річку увійти двічі не можна, але знову перемагати і звільняти українську землю — ми можемо і зобов’язані. Хоча більшість українців цього не хочуть і вони втомились від війни, натякаючи скоріш за все на результати виборів.

Він написав, що «ми, воїни, ніколи не йшли з масою, ми завжди йшли своїм шляхом. Тому, геть відчай і безнадію! Ніякі вороги, манкурти і свинопаси не зупинять наш, український, переможний шлях».  І на останок, Ярош звернувся безпосередньо до президента Володимира Зеленського і запитав його, чи підтримує він їхній шлях до перемоги?

Перемога буде за нами! Ви ж «за», пане Зеленський? – закінчив Дмитро Ярош.
 
Читайте також: Українці просять Зеленського випередити запуск поїздів через Кримський міст