Київ
26 липня 2019
Кличко: Богдан хотів, щоб я погоджував усі рішення з Вавришем та Ткаченко, але я відмовився (відео)
Андрій Богдан намагався нав’язати столичного забудовника Андрія Вавриша та гендиректора «1+1» Олександра Ткаченка для узгодження рішень київському міському голові Віталію Кличко.
news-image

Голова Офісу президента Андрій Богдан намагався нав’язати столичного забудовника Андрія Вавриша та гендиректора «1+1» Олександра Ткаченка для узгодження рішень київському міському голові Віталію Кличко.

Про це він сам заявив на прес-конференції в Києві, інформує «Є!» з посиланням на сторінку Фейсбук Віталія Кличко.

«Мені поступив дзвінок від пана Богдана. Він заявив, що я повинен коригувати свої дії відповідно процесів, які відбуваються в місті, з двома персоналіями – я можу вибрати з тим чи з іншим – були озвучені прізвища пана Вавриша та пана Ткаченко», – розповів Віталій Кличко.

За його словами, Андрій Богдан фактично вимагав всі дії погоджувати з цими двома персонами.

«На що я чітко задав питання: скажіть будь ласка, пан Богдан, які офіційні посади вони мають і які ключові ролі вони повинні вирішувати в консультаціях по тим чи іншим крокам, які відбуваються в нашому місті?» – продовжив мер Києва, додавши, що він відмовився узгоджувати свої дії з Вавришем чи Ткаченко.

Також голова Київської адміністрації повідомив, що зустрічався з Андрієм Вавришем.

«Після цього я також отримав дзвінок від пана Вавриша. Ми зустрілись та оговорювали можливість переїзду Офісу президента з вулиці Банкової на Європейську площу в «Український дім». Я зазначив, що «Український дім» не знаходиться у власності міста, це власність Державного управління справами президента. Все що необхідно для переїзду мерія зробить. Я це озвучив Вавришу і більше я з ним не зустрічався», – підсумував Віталій Кличко.

Читайте також:Клички подали позов до суду на канал «1+1»