Події
26 липня 2019
Глава УЗ Євген Кравцов доручив скасувати закупівлю склянок по 2000 грн
Євген Кравцов розпорядився скасувати закупівлю подарункових наборів, а замість них на суму у понад мільйон гривень придбати рідкого мила для пасажирських потягів.
news-image

Глава УЗ Євген Кравцов доручив скасувати закупівлю склянок по 2000 гривень, повідомляє «Є!» з посиланням на портал Позиція.

У середу, 24 липня, провідні українські ЗМІ, посилаючись на дані системи Prozorro, повідомили про те, що держконцерн "Укрзалізниця" прийняла рішення про закупівлю подарункових наборів із склянками і підстаканниками вартістю від 2 до 3 тисяч гривень. 

На ситуацію відреагував голова правління Укрзалізниці Євген Кравцов, який розпорядився скасувати закупівлю подарункових наборів, а замість них на суму у понад мільйон гривень придбати рідкого мила для пасажирських поїздів.

Глава УЗ написав на своїй Facebook-сторінці: 

«Пити чай зі склянок за 2000 гривень точно не смачніше. Хоча там є коробка і ложка з логотипом, може, тому на них хотіли витратити більше мільйона. Нахабство у деяких зашкалює. Закупівлю підстаканників зупинив. Вже дав розпорядження: на ці гроші зробимо додаткову закупівлю рідкого мила в пасажирські поїзди. Якщо вважати навскидку, то за мільйон можна купити близько 30 тонн мила. Наступного тижня буду у відрядженні - якраз особисто перевірю його наявність у вагонах», - резюмував Кравцов.

Читайте також:Поїзд Київ-Москва приносить Укрзалізниці більше прибутку, ніж 5 найприбутковіших внутрішніх поїздів