Події
17 липня 2019
В Одесі брати, відпущені під заставу, зґвалтували пасажирку таксі
Один із зловмисників працював таксистом.
news-image

В Одесі поліцейські оперативно затримали підозрюваних у зґвалтуванні місцевої жительки, передає «Є!» із посиланням на поліцію регіону.

"Близько одинадцятої години вечора 25-річна одеситка через мобільний додаток викликала таксі, аби за його допомогою доїхати до центру міста. За викликом приїхав автомобіль, в салоні якого, крім водія, знаходився ще один чоловік. В районі вулиці Лиманної невідомі завезли потерпілу у безлюдне місце, де, погрожуючи ножем та із застосуванням фізичного насилля, вступили з нею в статевий контакт.

Після скоєного зловмисники залишили потерпілу біля очерету, а самі поїхали геть, прихопивши її сумку та мобільний телефон", - повідомили у поліції.

До поліції одеситці допоміг дістатися водій автівки, що проїжджала неподалік.

А вже за декілька годин поліцейські вийшли на слід і самих підозрюваних. Вони виявилися рідними братами, 1995-го та 1997-го років народження.

Як з’ясувалося, чоловіки вже потрапляли у поле зору правоохоронців, коли у травні цього року скоїли розбійний на іншу жительку Суворовського району. Тоді суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Не зважаючи на те, що прокуратура звернулася з клопотанням про обрання більш жорсткого запобіжного заходу, рішення суду залишилося незмінним і після внесення застави зловмисники повернулися додому.

Цього разу чоловіків затримали за місцем мешкання у Лиманському районі, коли ті мирно спали. У їх будинку та автомобілі був проведений невідкладний обшук та вилучено речові докази злочину.  

Наразі за фактом розпочаті справи за статтями "Зґвалтування" та "Розбій".

Обидва підозрювані затримані.

Читайте також: Спускався з п'ятого поверху на простирадлах: під Києвом розбився молодий чоловік (фото)