Київ
16 липня 2019
Максим Шкуро направив депутатське звернення на підтримку вимог жителів Відрадного про збереження озера
Депутат повідомляє, що проект реконструкції паркової зони, в якому передбачено бетонування озера, заблокує притоки річки Либідь.
news-image

За словами кандидата в народні депутати Максима Шкуро, озеро в столичному парку "Відрадний", розташоване в Солом'янському районі, вимагає уваги і захисту влади, пише «Є!» з посиланням на Коментарі.

Депутат Київської міськради і кандидат в нардепи Максим Шкуро зажадав негайно відкоригувати проект реконструкції озера в парку "Відрадний", розташованому в Солом'янському районі Києва. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, відзначивши, що підготував відповідне депутатське звернення і відправив його ще в червні 2019 року меру Києва Віталію Кличку.

Депутат повідомляє, що проект реконструкції паркової зони, в якому передбачено бетонування озера, заблокує притоки річки Либідь. Максим Шкуро зазначає, що відновлювальні роботи в парку були проведені в той час, коли він був главою Солом'янського району. Проведена реконструкція дозволила вважати оновлений парк одним з кращих в Україні.

Новий план бетонування паркового озера може відрізати водойму від джерел і привести до знищення "перлини" парку "Відрадний".

Депутат застерігає від експериментів в парковій зоні і вимагає зберегти і відновити озеро, яке радує тисячі жителів Солом'янського району, киян і гостей столиці.

Читайте також:Жінка в Києві народила за трансформаторною будкою і втекла (фото, відео)