Суспільство
15 липня 2019
Сергій Притула відкрив таємницю своєї поламаної ноги
Виявляється, кінцівку артист пошкодив під час запального танцю у свій 38-й день народження.
news-image

Шоумен Сергій Притула, який нещодавно заявив про намір стати депутатом, нарешті відкрив таємницю своєї поламаної ноги. Про це пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Виявляється, кінцівку артист пошкодив під час запального танцю у свій 38-й день народження.

Нещодавно Притула переніс операцію на нозі, тому зараз ходить із милицями. Але як саме він її зламав, шоумен досі не казав.

"Я віджартовуюся тим, що кажу: я завжди дуже погано танцював. Все сталося під час святкування мого дня народження, коли я пішов у танок і не зовсім звернув увагу на те, що перебував на слизькій поверхні коло басейну. Так сталося, що нога пішла трошки під мене, тулуб провернувся, а ніжечка лишилася. (сміється)" - нарешті пояснив Сергій.
"Я просто розумію, що після проходження у парламент не зможу найближчі п'ять років дозволити собі святкувати якісь сімейні свята так, як я люблю це робити – гучно, гарно, з піснями, танцями, з якимись подорожами", - додав він.
"Тому що і так особисте життя зараз під прицілом, а тут буде додана ще одна призма. От я так звіз друзів, ми дуже добре посвяткували і я зламав ногу. В принципі, якщо відверто, то не шкодую. Воно було того варте", - підсумував Притула.

Сергій не шкодує, що так бурхливо відзначив день народження

Як відомо, Сергій балотуватиметься в Раду з партією Святослава Вакарчука "Голос". Але і президентом він себе неодноразово уявляв, у чому зізнався.
 
"Я не знаю, хто в цій країні не уявляв себе людиною, яка може розрулити все у країні так просто за одним клацанням пальців. Були і неодноразово в мене такі думки, але я себе сам лякав у цих думках… У своїх фантазіях я уявляв себе батьком нації, який контролює ситуацію в Україні, спираючись на багнети військових (посміхається)", - розказав Притула.
 
На запитання, яким є Володимир Зеленський, Сергій заявив, що як людину знає його мало.
 
"Він пахав, як кінь. Російською "на износ". Він робив все можливе для того, щоб його колектив опинився в топі українського шоу-бізнесу і не тільки українського", - сказав Притула про Зеленського.
"Як лідер колективу він відверто викликав у мене велике захоплення і таке ж саме викликав як бізнесмен. Тому що Зеленський створив найуспішніший гумористичний продакшн Центрально-Східної Європи. Це очевидно. Я не беру до уваги Comedy club production в Москві, тому що не зовсім вважаю Росію Європою", - додав шоумен.
"Ні в Польщі, ні в Чехії, ні в Словаччині – ніде немає такого потужного продакшна в гуморі, який би одразу закривав кілька напрямків. Зйомки повнометражних фільмів, сіткомів, мультики, пачка топових телевізійних проектів, формати яких продають в десятки країн. Тобто це дійсно величезна машина, за якою стоїть наполегливість Зеленського", - зауважив Притула. "Наскільки ця наполегливість Зеленського буде знаходити відображення в його роботі як політичного діяча, як гаранта Конституції – про це міркувати не беруся, тому що якогось суспільного діяча і політика Зеленського я не знав так само, як і 100% населення цієї країни", - наголосив він.

 

Читайте також:Притула розповів, як його вмовив Вакарчук долучитися до партії «Голос»