Політика
15 липня 2019
Рабінович: У нашої партії миру в Україні на виборах номер 6 - це біблійний символ творення! (відео)
За словами співзасновника Опозиційної платформи - ЗА ЖИТТЯ, його політична партія отримала шостий номер у бюлетені, тому що саме вона налаштована на творення і відновлення країни.
news-image

У довгоочікуваного миру в Україні на цих виборах шостий номер - біблійний символ творення і номер опозиційної платформи - ЗА ЖИТТЯ в бюлетені. Таку заяву в ефірі програми «Розмови за життя з Вадимом Рабіновичем» зробив співзасновник цієї політичної сили Вадим Рабінович, пише «Є!».

«У миру в країні 6-й номер! Шостий номер у нашій партії! У Біблії написано, що Бог 6 днів творив небо і землю, а на сьомий відпочивав. Так ось, номер 6 дістається тій партії, яка працює і протягом тижня зробить свою роботу. А потім вже, на сьомий день, будемо відпочивати. І я не думаю, що ми могли отримати інший номер!», - заявив парламентарій.

Він також зазначив, що тільки партія «Опозиційна платформа - ЗА ЖИТТЯ» - єдина політична сила, яка здатна зайнятися відновленням зруйнованої української економіки.

«У нас сама земна, сама виробнича, сама творча партія. В країні у нас одні літають в космос, інші - «гіперлупи» будують ... Повинен же хтось все-таки справою займатися! Тому що якщо всі підуть «в смартфон», то нам, вибачте, жерти буде нічого! Хтось же повинен «вбиту» промисловість піднімати!», - підкреслив політик.

За словами співзасновника Опозиційної платформи - ЗА ЖИТТЯ, його політична партія отримала шостий номер у бюлетені, тому що саме вона налаштована на творення і відновлення країни.

«Ми отримали шостий номер, тому що шість днів творив Бог небо і землю. І тому шостий номер дістався справжній партії, яка будує і творить», - підсумував Вадим Рабінович.

Читайте також:Сьогодні останній день для зміни місця голосування