Світ
15 липня 2019
В аеропорту Лондона 12-річний хлопчик без квитка потрапив на борт літака
Дитині вдалося пройти через суворі кордони безпеки, не будучи поміченою.
news-image

Поліція лондонського аеропорту Хітроу розслідує, яким чином 12-річному хлопчику вдалося оминути всі можливі перевірки і пробратися на борт літака без квитка чи посадкового талона. Про це повідомляє "Європейська правда", передає «Є!»

Дитина без супроводу дорослих і проїзних документів змішалася з рештою пасажирів, які здійснювали посадку на рейс до Лос-Анджелеса, була помічена тільки на борту літака, коли бортпровідники попросили посадковий талон хлопчика, щоб провести його на місце у літаку.

Хлопчик, який, ймовірно, є нідерландцем, відмовився відповісти бортпровідникам і залишити на вимогу літак. В результаті дитину вивели з літака поліцейські.

Внаслідок порушення безпеки повітряне судно довелося евакуювати, і всі пасажири були змушені пройти повторну перевірку безпеки, в результаті чого виліт літака затримався більше ніж на 4 години.

Детективи наразі намагаються встановити, звідки хлопчик родом і як йому вдалося пройти через суворі кордони безпеки, не будучи поміченим.

Одна з версій полягає в тому, що він був транзитним пасажиром, але потім спробував подивитися, як далеко може зайти у спробі потрапити на борт літака.

Помилка також викликає занепокоєння з приводу ефективності перевірок безпеки в найбільш жвавому аеропорту Британії.

Читайте також: Аеропорт «Київ» закривають на ремонт