Події
15 липня 2019
Кортеж Зеленського потрапив у ДТП з дітьми: всі деталі (фото, відео)
Незважаючи на видиму серйозність пошкодження авто, обійшлося без постраждалих.
news-image

Автомобіль з кортежу Володимира Зеленського потрапив у ДТП в Запорізькій області. Аварія трапилася у неділю, 14 липня, між населеними пунктами Василівка та Мелітополь. Про це повідомляє прес-служба Управління держохорони у Facebook, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Як виявилося, два автомобіля Volkswagen Touareg і Volkswagen Transporter врізались в автобуси підприємства ПАТ "Арселорміттал Кривий Ріг", в яких їхали діти в оздоровчий табір. 

Один з автобусів виїхав в кювет, а усі три Volkswagen отримали механічні пошкодження. Незважаючи на видиму серйозність пошкодження авто, обійшлося без постраждалих.

Кортеж Зеленського потрапив у ДТП з дітьми: всі деталі, фото і відео

Спочатку повідомлялося, що всі три автомобіля належали Державній охороні. Але пізніше стало відомо, що лише один з них - Volkswagen Transporter входить до складу УДО. Він повертався в Київ на постійне місце дислокації, а Володимира Зеленського в автомобілі не було, він полетів у столицю на літаку.

Кортеж Зеленського потрапив у ДТП з дітьми: всі деталі, фото і відео

За повідомленням місцевих видань, аварія сталася через недотримання правил дорожнього руху внаслідок обгону колони автобусів з дітьми.

За інформацією видання Страна.uа, в Управлінні державної охорони зараз з 30 водіїв працює лише половина. І через брак кадрів і щільного графіка водії не сплять цілодобово, звідси - і ДТП.

 

 

Відзначимо, що в публікації УГО спростували інформації про брак кадрів. Там зазначили, що штат співробітників повністю укомплектований, а водії працюють в нормальному графіку.

Кортеж Зеленського потрапив у ДТП з дітьми: всі деталі, фото і відео

Пізніше з'явилася і відповідь прес-служби Офісу президента України. Втім, вони створили публікацію, пославшись на роз'яснення УДО, не додавши нічого нового.

Кортеж Зеленського потрапив у ДТП з дітьми: всі деталі, фото і відео

До речі, незважаючи на запевнення нового президента Володимира Зеленського про те, що в Києві більше не буде кортежів, процесію все-таки побачили на проспекті Григоренка. Момент пересування кортежу потрапив на відео.

Читайте також:Під Миколаєвом авто в'їхало в групу дітей-велосипедистів (фото)