Світ
10 липня 2019
У Меркель стався новий напад на важливій зустрічі (відео)
У канцлера Німеччини Ангели Меркель стався напад тремору на важливій зустрічі - це вже третій такий інцидент за останній місяць.
news-image

У середу, 10 липня, у канцлера Німеччини Ангели Меркель, в сім'ї якої раніше трапилася страшна трагедія, стався напад тремору на важливій зустрічі - це вже третій такий інцидент за останній місяць, пише «Є!» з посиланням на Апостроф.

Так, Меркель стало погано під час зустрічі з прем'єр-міністром Фінляндії в Берліні - напад вона перенесла перед камерами журналістів.

У той же час у прес-службі уряду Німеччини заявили, що канцлер відчуває себе добре, зустріч з фінським прем'єр-міністром Антті Рінне проходить у плановому режимі.

Варто додати, що аналогічні епізоди сталися з Меркель 18 і 27 червня. Перший інцидент стався в спекотну погоду на зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським,другий - на зустрічі з президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмайєром.

Як відомо, тремор - це медичний термін, що позначає тремтіння, яке найчастіше виникає в кінцівках. Він може бути як самостійним захворюванням, так і симптомом іншої хвороби. Виникає при втомі і сильних емоціях, а також при патології нервової системи.

Читайте також:МОЗ пропонує нові санітарні норми: збільшити кількість сміттєвих урн та громадських туалетів і заборонити палити листя