Війна
10 липня 2019
Окупанти 12 разів обстріляли Об'єднані сили: постраждали 5 бійців
Унаслідок ворожих обстрілів четверо бійців Об'єднаних сил зазнали поранень, ще один - бойового травмування.
news-image
У вівторок, 9 липня, станом на 19:00 російські військові здійснили 12 обстрілів по позиціях української армії, в тому числі із заборонених Мінськими угодами 122-мм артилерійських систем і 82-мм мінометів. Про це повідомляє у Facebook прес-центр штабу Операції об'єднаних сил, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" загарбники обстріляли позиції Об'єднаних сил біля Широкиного з напрямку Саханки з протитанкових ракетних комплексів та стрілецької зброї, поблизу Ломакиного з напрямку Веселого - зі 122-мм артилерійської системи, неподалік Водяного з напрямку Веселого та Ужівки - зі 122-мм артилерійських систем і автоматичних гранатометів, в околицях Новомихайлівки з напрямку олександрівки - з протитанкового ракетного комплексу та стрілецької зброї, у районі селища Піски з напрямку Веселого - з протитанкового ракетного комплексу.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" терористи обстріляли позицій Об'єднаних сил біля Травневого з напрямку Доломітного та Гольмівського з 82-мм мінометів, станкових протитанкових гранатометів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, поблизу Новолуганського з напрямку Доломітного - з 82-мм мінометів, у районі Зайцевого з напрямку Гольмівського - з 82-мм міномету.

Унаслідок ворожих обстрілів четверо бійців Об'єднаних сил зазнали поранень, ще один - бойового травмування. Українські військові відповіли на обстріли з боку російських збройних формувань.