Політика
8 липня 2019
Залучення Поплавським Винника до Аграрної партії стало медійною бомбою, – експерт
Залучення Михайлом Поплавським відомого співака Олега Винника до складу Аграрної партії стало справжньою медійною бомбою в українському інформаційному просторі
news-image

 Про це на своїй сторінці в Facebook заявив політичний експерт Володимир Цибулько, пише «Є!» .       

Аграрна партія знов на виборах ОТГ посіла високе місце, що вкотре доводить – партійна інфраструктура є не меншим електоральним капіталом, ніж ідеологічна ніша. Єдине, що заважало партії прорватися у вищу лігу, – не було впізнаваного лідера, – написав експерт.

Він також зазначив, що ця тенденція була зламана, коли Аграрну партію очолив народний депутат та громадський діяч Михайло Поплавський.  

Це партія також подолала, як і свою обережну практику щодо медіаактивності. З приходом «співаючого ректора» партії і справді стало більше у пресі, і на ефірах, а залучення Олега Винника до агітації взагалі стало медійною бомбою... Остання зустріч з виборцями в Південному на Одещині взагалі була якимось святом переходу фанатів Винника у фанати АПУ,» – підсумував Володимир Цибулько.

Зазначимо, що на виборах в об’єднані територіальні громади 30 червня Аграрна партія отримала 14% голосів.
Нагадаємо, що раніше політичний експерт Вадим Карасьов заявив, що в Аграрної партії Поплавського є всі шанси на те, щоб стати небезпечним супротивником для нинішніх фаворитів парламентських перегонів.

В цілому вдале позиціювання, постійна робота в громадах, залучення медійних фронтменів говорить про те, що не варто недооцінювати АПУ. У «Аграріїв» є всі шанси стати сильним суперником. І, якщо вони не хочуть сильно розчаруватися 21 липня, вже зараз треба продумувати стратегію і тактику протидії АПУ», – заявив Вадим Карасьов.