Суспільство
3 липня 2019
«Це не життя, а мука»: вчитель, якого підозрювали у розбещенні дітей, наклав на себе руки
Чоловік залишив передсмертну записку.
news-image

Під Києвом наклав на себе руки вчитель, якого підозрювали у розбещенні п'яти дітей. Чоловік залишив передсмертну записку, в якій стверджує, що на нього звели наклеп, передає «Є!» із посиланнням на Обозреватель.

Про те, коли відбудеться прощання із учителем географії Юрієм Забродіним, повідомили на сторінці Мирненської школи у Facebook. У коментарях люди не вірять, що викладач був замішаний у страшному злочині.

Нагадаємо, що 26 березня стало відомо, що чоловіка підозрюють у розбещенні неповнолітніх.

"Протягом року, з лютого 2018-го по лютий 2019-го, підозрюваний неодноразово здійснював фізичні розтлінні дії щодо п'яти малолітніх", — повідомили у пресслужбі прокуратури Київської області.

Тоді у коментарях журналістам його дружина Світлана розповіла, що за п'ять років спільного життя натерпілася по повній. Стверджує, що і бив її, і серед ночі з дітьми виганяв на вулицю, і що задивлявся на хлопців.

У своїй передсмертній записці, яку оприлюднила у коментарях до посту Яна Литвинчук, Юрій написав, що його підло оббрехали. Учитель у своїх останніх словах каже, що ніколи не зможе відмитися від наклепу, не може так жити і просить вибачення у тих, хто вірив у нього. Чоловік зазначив, що зараз у нього "не життя, а мука".

Також Юрій вказує, що звинувачення у педофілії не дали йому виростити сина Богдана, і просить рідних подбати про нього. 

Син Богдан

"Надія залишила мене. Який сенс жити, коли все, що робив усе життя, зруйноване людською брехнею", — написав чоловік.