53-річний Віктор Павлік розлучився з дружиною та готується до весілля із молодою коханою
Співак поки не поспішає афішувати нові стосунки
news-image

У Віктора Павліка нова кохана. Після того, як у 2016 році виконавець розлучився зі своєю третьою дружиною Ларисою, він закрутив роман зі своїм концертним директором та PR-менеджером Катериною Реп'яховою. Про це повідомляє Clutch з посиланням на власні джерела, передає «Є!»

Проте  53-річний Віктор Павлік поки не афішує стосунки з дівчиною. Принаймні про це немає згадок в його соцмережах. А ось Instagram його обраниці 25-річної Катерини Реп'яхової рясніє спільними знімками з відомим українським співаком.

Готуються до весілля: Віктор Павлік покинув дружину заради юної коханої (фото)

За словами інсайдера, пара вже досить довго у стосунках і зараз готується до весілля. На соціальній сторінці Катерини стоїть статус "Заручена", а на безіменному пальці правої руки багатозначно красується каблучка.

Готуються до весілля: Віктор Павлік покинув дружину заради юної коханої (фото)

Відзначимо, що нова обраниця вітчизняного ловеласа від поп-музики стане вже четвертою дружиною Павліка. Вперше він вступив у шлюбний союз у 18 років з дівчиною Лідою, яка народила йому сина Олександра. Вдруге музикант одружився на громадянці Узбекистану Світлані, у них народилася дочка Христина.

Третій шлюб Віктор Павлік уклав з танцівницею ансамблю Тернопільської філармонії Ларисою, яка народила йому сина Павла. Зазначимо, що з Ларисою він розлучився, але в 2012 вони знову одружилися. І ще в 2016 році артист відзначав свій 50-й ювілей разом з дружиною і сином. Однак незабаром у родині намітився розлад.

Готуються до весілля: Віктор Павлік покинув дружину заради юної коханої (фото)

Віктор Павлік з екс-дружиною Ларисою 

Нова кохана постить багато фото зі спільних з Павліком подорожей, сімейних свят. До речі, на одному з фото музикант позує разом з Катериною і її мамою. Знімок зроблений у Дніпрі, куди пара вирушила святкувати 25-річчя Катерини.

"Найдорожче, що є в моєму житті", - підписала знімок дівчина.

Готуються до весілля: Віктор Павлік покинув дружину заради юної коханої (фото)

Віктор Павлік, Катерина Реп'яхова і її мама 

А всі спільні знімки дівчина супроводжує емодзі з сердечками.

У Facebook Катерини журналісти знайшли архівне фото, на якому дівчина ще зовсім юна (якщо не сказати маленька), а поруч з нею - відомий артист Віктор Павлик.