Світ
24 червня 2019
Найбільша грузинська мережа кінотеатрів припинила показ фільмів російською мовою
У компанії не уточнюють, чи надовго скасовані російськомовні сеанси і чи будуть вони взагалі продовжені.
news-image

У Грузії найбільша мережа кінотеатрів Cavea з 20 червня призупинила показ російськомовних сеансів (фільмів з російським перекладом), передає «Є!» із посиланням на Грузия онлайн.

У Cavea підтверджують, що дане рішення було прийнято у зв'язку з подіями, що розвиваються в останні дні. За їх словами, "це є проявом солідарності до учасників антиокупаційної акції".

У компанії не уточнюють, чи надовго скасовані російськомовні сеанси і чи будуть вони взагалі продовжені.

Cavea є найбільшою мережею кінотеатрів в Грузії. Кінотеатри Cavea розташовані в Тбілісі - в торгових центрах Galleria Tbilisi, Tbilisi Mall і East Point.

Нагадаємо, виступ депутата Госдуми РФ в парламенті Грузії став причиною масових протестів. На площі перед парламентом зібралися до 10 тисяч чоловік. Вони виступили проти «російської окупації» Грузії і зажадали відставки голови парламенту Іраклія Кобахідзе, а також глав МВС і служби держбезпеки.

Голова парламенту Грузії Іраклій Кобахідзе через події в Тбілісі пішов у відставку.

На цьому протести не зупинились. Демонстранти знову вийшли до грузинського парламенту з вимогою відставки міністра внутрішніх справ Гіоргія Гахарія та покарання поліцейських, які стріляли гумовими кулями в учасників акції в ніч на 21 червня.

Читайте також: Частина авіакомпаній РФ закрила продаж квитків до Грузії