Події
20 червня 2019
Батько Гандзюк написав важливого листа Зеленському
Батько вбитої активістки Катерини Гандзюк написав листа президенту з вимогою про конфіденційну зустріч з ним та активістами.
news-image

Батько вбитої активістки Катерини Гандзюк написав листа Володимиру Зеленському з вимогою про конфіденційну зустріч з ним та активістами. Про це пише «Є!» з посиланням на 24 канал.

Віктор Гандзюк пригадав, що вже понад 10 місяців про його доньку говорить вся Україна та світ. Стільки ж часу вже триває слідство і паралельно – пошук справедливості задля покарання всіх винних та причетних до саботажу розслідування.

"Вже місяць, як пройшла наймасштабніша акція з часів Євромайдану: "Україна питає: Хто замовив Катю Гандзюк?". Понад сорок міст в Україні, Берлін, Париж, Варшава, Прага, Торонто, Страсбург, Лондон, Брюссель", – зазначив батько активістки.
Розумію, у президента сьогодні багато пріоритетів. Але не звернути увагу на наймасштабніший мітинг в країні?, – наголосив Віктор Гандзюк.

Він заявив, що хоче зустрітись з президентом без камер та журналістів.

"Я хочу зустрітися з президентом разом із тими, хто весь час не дає забути про вбивство Каті. Не для піару. Нам потрібна зустріч без камер та журналістів. У нас є дуже важлива розмова і в нас всього одна мета – покарати винних у вбивстві", – йдеться у листі.

Читайте також:Батько Гандзюк прокоментував вирок виконавцям вбивства