Війна
16 червня 2019
Доба на Донбасі: бойовики вели обстріл із мінометів та гранатометів
Противник обстрілював українських захисників з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
news-image

Впродовж доби, 15 червня, на Донбасі бойовики 21 раз обстріляли позиції підрозділів Об’єднаних сил, із яких чотири рази – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм. Про це повідомляє прес-центр Операції об’єднаних сил, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Противник обстрілював українських захисників з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 13 разів обстріляв позиції Об’єднаних сил: біля Лебединського, околиці Авдіївки, Новотроїцького, Красногорівки, Водяного, Верхньоторецького та біля Пісків. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні вісім разів: у Станиці Луганській, Новолуганському, на околицях Кримського, біля Зайцевого та Травневого. За минулу добу втрат серед українських захисників немає. За даними розвідки, 15 червня одного окупанта було знищено. Нагадаємо, протягом доби, 14 червня, на Донбасі бойовики 24 рази обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил, шість разів застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Читайте також: ООС: Бойовики били з артилерії і мінометів, 1 поранений
Читайте також: Найпопулярніший у світі серіал «Чорнобиль» покажуть на телебаченні